KVALITET

VORES TILGANG

Vi er drevet af en faglig stolthed i alt hvad vi gør. For os ligger djævelen i detaljen. Vores grundighed kombinerer vi med smidighed og forståelse. Det giver kunderne en garanti for et sikkert og nært samarbejde.

KVALITETSKONTROL OG PROCESSTYRING

Vores kunder kan være sikre på, at vi leverer til tiden og med en kvalitet, der er til at føle på. Vi hjælper og støtter hinanden med vores forskellige kompetencer og knowhow, så vores kunder får produkter, der er produceret med engagement, stolthed og under styrede forhold, da vi meget gerne vil levere det optimale til kunden og undgå enhver form for reklamation eller ’ommere’.

Vi arbejder hele tiden på at opbygge vores viden om produkterne og deres anvendelse, så vi kan producere med endnu mere omhyggelighed og nærvær, når vi kender produkternes tiltænkte anvendelse.

Vi vil derfor gennem opsamling af fakta og dialog aktivt arbejde med at forhøje vores processers effektivitet og løbende forbedre vores kvalitetsledelsessystem.

Jægerspris Finmekanisk er certificeret i overensstemmelse med ISO 9001:2015 inden- for fremstilling af finmekaniske komponenter med høj præcision og finish i metal, plast og andre materialer, og vi udfører systematiseret proceskontrol (SPC) med Procella® fra Q-DAS.”